Dimfke en Tom

trouwen in de wijnvelden van Zuid-Afrika

26 oktober 2022

Na twee jaar uitstel was het EIN-DE-LIJK zover: Dimfke en Tom trouwen met hun familie en vrienden in de mooie wijnvelden midden in de Western Cape van Zuid-Afrika!

Ik vind het altijd weer zo bijzonder als zoveel mensen naar Zuid-Afrika vliegen om getuigen te zijn van het moment waarop een bruidspaar elkaar het ja-woord geeft. Het laat absoluut zien door hoeveel liefde dit stel omringd wordt.

Wat een schitterende foto’s!!!! Maar het allermooiste is het stel zelf: WAUW 😍

Lieve Dimfke en Tom,

Ik wens jullie en jullie kinderen het aller- allerbeste toe. Jullie zijn een geweldig stel en het was een voorrecht om jullie bruiloft te mogen organiseren. We houden zeker contact!

-XxX- Iris

Originele review

De review zoals geplaatst op The Perfect Wedding:

Fundisa Weddings

Review Dimfke en Tom

Geschreven op 8 maart 2023

Trouwen in Zuid-Afrika

In de zomer van 2019 besloten we na een eerste kennismakingsgesprek met Iris verder te gaan als onze weddingplanner en van deze keuze hebben we geen seconde spijt gehad! Vanaf het eerste contact was duidelijk dat Iris veel ervaring heeft, goed aan kan sluiten bij en mee kan denken met onze wensen als bruidspaar en heel zorgvuldig te werk gaat. 

Iris heeft een prettige en duidelijke manier van communiceren en reageert altijd ontzettend snel. Dit alles gaf veel vertrouwen om het organiseren van deze belangrijke dag ook uit handen te durven geven. Toen onze bruiloft vanwege covid uitgesteld moest worden heeft Iris alle extra regelzaken op zich genomen en zich dubbel ingezet om onze bruiloft alsnog plaats te laten vinden. Wat voor haar hier in als vanzelfsprekend voelde hebben wij als heel bijzonder ervaren.
Uiteindelijk hebben wij in oktober van 2022 onze grote dag mogen beleven in de wijnvelden in Zuid Afrika. Het was alles wat we ervan gedroomd hadden en nog zo veel meer! De locatie was geweldig, onze gasten waren in goede handen en we hebben ons mede door de fantastische organisatie van Iris geen seconde druk hoeven maken of ons met regeldingen bezig hoeven houden. Hierdoor hebben we op en top van deze geweldige ervaring kunnen genieten met onze familie en vrienden! Een echte aanrader dus voor wie overweegt om in Zuid Afrika te trouwen!
Lieve Iris, nogmaals bedankt voor het organiseren van onze droombruiloft. Het was in een woord geweldig! Naast jouw kwaliteiten als weddingplanner hebben we je leren kennen als ontzettend warm en betrokken en we hopen nog lang contact te houden!
Heel veel liefs, Tom & Dimfke

Trouwen in de wijnvelden

Willen jullie ook een bruiloft in de wijnvelden van Zuid-Afrika, neem dan ook vrijblijvend contact met mij op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.