Jullie (trouw)foto’s op hexagons

Roderick en ik reizen samen sinds 2001 de wereld rond. We zijn al in 52 landen geweest en er zijn nog zoveel landen waar we heen willen. En uiteraard maken we altijd foto’s. Natuurlijk maak ik ook fotoalbums van onze reizen, maar ze aan de muur hangen, is natuurlijk nog leuker.

Ik wist alleen niet zo goed wat ik wilde. We hebben duizenden en duizenden foto’s van wilde dieren. Maar ook heel veel foto’s van tempels, landschappen en mensen. Uiteindelijk hebben we besloten om deze keer foto’s te plaatsen van ons tweetjes. En daar bleek ik veel minder foto’s van te hebben……

Daarna moesten we beslissen op welke manier we ze wilden laten printen en ophangen.

Bij de Canvascompany kon ik bijvoorbeeld kiezen voor een foto op canvas. Maar ik wilde deze keer iets anders en we hebben gekozen voor een hexagon foto.

De foto’s werden super snel geleverd. In de tussentijd hebben we een plaat MDF gekocht. Om de grootte van het Afrikaanse continent te bepalen, hebben we de hexagons op de schets geplaatst. Toen het uiteindelijk binnen de lijntjes paste (met een beetje sjoemelen ??), hebben we Afrika uitgezaagd en geschilderd.

Het opplakken van de hexagons ging heel simpel met de bijgeleverde plakkertjes en afstandhouder.

En we zijn echt heel blij met het eindresultaat!

Canvas Company

We hadden de keuze uit diverse groottes. Omdat wij juist veel foto’s wilden plaatsen binnen de contouren van Afrika, hebben we gekozen voor de kleinste hexagons. Maar je kan ze ook veel groter bestellen en direct op de muur plakken.

Mochten jullie ook van deze leuke hexagon foto’s willen, dan kan ik dat echt aanraden.

Ik heb zelfs een kortingscode ontvangen van de Canvas Company, kortingscode MP50 (geldig t/m 1-10-2020), waarmee je met 50% ook de hexagons (en andere muchopix: squares en circles) kan bestellen.

-XxX- Iris

Bedankt!

En bedankt Canvas Company voor de schitterende afdruk van deze foto’s!

foto's op hexagons
foto's op hexagons close-up
foto's op hexagons aan de muur
© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×