Buitenlandse bruiloft

Buitenlandse bruiloft

Overwegen jullie ook een buitenlandse bruiloft? Lees hieronder de reviews van een deel van de de 225 bruidsparen die jullie voor zijn gegaan en in Zuid-Afrika zijn getrouwd.

Reviews

Hieronder vinden jullie 116 reviews van bruidsparen die via Fundisa Weddings in Zuid Afrika zijn getrouwd. Ruim 50% van de bruidsparen hebben sinds 2003 de moeite genomen een review te schrijven en dat stel ik heel erg op prijs. Zeker de laatste jaren schrijven vrijwel alle bruidsparen een review. Want ervaringen van anderen zijn erg waardevol om te bepalen of ik ook bij jullie pas!

Via de knop “Blog foto’s” kunnen jullie de foto’s van het betreffende bruidspaar op mijn website bekijken. En via de knop “The Perfect Wedding real wedding foto’s” zelfs nog meer foto’s op die website.

De complete reis- en trouwverslagen en in sommige gevallen een PDF bestand van een artikel in het Magazine “TROUWEN” (inclusief foto’s) zijn bij sommige koppels te lezen door op de knop “Media” te klikken. Daarnaast zijn er bruidsparen die hun trouwverhaal met ons hebben gedeeld, hiervoor is de knop “Lees meer”.

Als een bruidspaar een review geplaatst heeft op de website “The Perfect Wedding”, dan staat het aantal sterren dat ze mij gegeven hebben erbij. Jullie kunnen de originele review bekijken door op de sterren te klikken.