Danielle en Wiebe – Papyrus Lodge

We kenden Papyrus Lodge alleen van de foto’s op de website, maar de werkelijkheid was echt paradijs op aarde! Zeker in de lente als alles net in bloei staat en je uit de kou van Nederland komt. De kleuren van het frisse groen en de geuren van de bloementuin, heerlijk.

De ontvangst met champagne door de eigenaren was erg hartelijk en we voelden ons zeer welkom. Het dagelijkse ontbijt buiten op de binnenplaats was erg goed verzorgd. Iedereen werkte er fantastisch aan mee om ons een geweldig verblijf te geven.

Papyrus Lodge was perfect voor ons kleine gezelschap van 10 volwassenen en 1 kind. De familie sliep in waterchalets en wij in het Manor House, dat tegelijkertijd de bruidssuite was en plaats waar het officiële tekenen van het trouwboek plaatsvond. En iedere avond was het een prima terras voor degene die nog wat na wilde praten onder genot van krekels en een borrel.

De dag vóór onze bruiloft hebben we heerlijk gelegen aan het meer en er gevaren met het bootje. Ook kon je een verfrissende duik nemen als je dat wilde. Met Stellenbosch in de buurt hadden we nog een leuk uitje; Oom Samie se winkel moet je natuurlijk gezien hebben.

De bruiloft

Op de dag van ons huwelijk zijn we met ons gezelschap de pier in het meertje op gegaan en we zijn dus getrouwd op het water. Wij staand en de familie en vrienden zittend naast ons. Echt een geweldige intieme ervaring.

Als verrassing was er, door onze gasten, een Djembé-groep geregeld. Na het spelen op hun trommels van een speciaal bruiloftslied, zorgden ze voor de muziek tijdens het eten van de bruidstaart en de toost met champagne. Later kregen we op het grasveld onder de bomen ook nog een Djembé-workshop. Goed idee om de emoties even van je af te trommelen!

Daarna gingen we lunchen op een wijnestate in de omgeving en ’s avonds dineren in één van de uitstekende restaurants in de omgeving van Stellenbosch.

Wij wilden een intieme bruiloft met niet teveel poespas voor ons kleine gezelschap. Dat is door de prachtige omgeving, het trouwprieel in het water en de goede zorgen van Fundisa Weddings helemaal gelukt. Gelukkig is alles op foto en film vastgelegd, zodat we er nog vaak van kunnen genieten. Het was de mooiste dag van ons leven en we komen hier met ons 12,5 jarig huwelijksfeest graag nog eens terug.

Dit was het verslag van Danielle en Wiebe.

Hun wijnveld trouwdagverslag staat nu in bruidsmagazine Trouwen, uitgave september t/m november 2011 (PDF).

Voor meer referenties klik hier

Danielle en Wiebe

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×