Destination wedding south africa

Een destination wedding in South Africa

Jullie willen ook trouwen in Zuid-Afrika! Wat nu?

Mijn werkwijze

Jullie wensen staan voorop. Ik pas mijn werkwijze aan op wat voor jullie het beste past. Het ene bruidspaar wil heel graag volledig betrokken worden bij het proces en veel tijd besteden aan alle details. Het andere bruidspaar heeft eigenlijk geen tijd voor de voorbereidingen en wil het liefste dat alles geregeld wordt zonder veel inbreng van hun kant. En alles daar tussenin.

Kernwaarden Fundisa Weddings

  • Heel veel kennis van Zuid-Afrika
  • Persoonlijke service
  • Maatwerk
  • Samenwerkingen met professionals in Zuid-Afrika
  • Exclusiviteit
  • High end tot budget bruiloften, alles is mogelijk

Stap 1

Jullie zijn enthousiast

Jullie hebben mijn portfolio gezien en overwegen om ook in Zuid-Afrika te trouwen. Vervolgens nemen jullie contact met mij op door mijn contactformulier in te vullen, een mail of WhatsApp te sturen of mij te bellen.

Destination wedding south africa
Destination wedding south africa

Stap 2

Het vragenformulier

Jullie vullen mijn vragenformulier in, zodat ik een beetje een beeld heb van jullie wensen en budget. Ik kan dan gelijk aangeven of ik denk dat ik jullie droombruiloft kan realiseren binnen jullie budget.

Indien het niet haalbaar is, dan zal ik alternatieven binnen jullie budget geven dan wel aangeven wat het wel kost om de bruiloft die jullie voor ogen hebben toch werkelijkheid te laten worden.

Stap 3

Het vrijblijvende kennismakingsgesprek

Tijdens het vrijblijvende kennismaking krijg ik een nog beter beeld van jullie wensen. We nemen de trouwdag globaal door, ik leg jullie uit hoe het papierwerk in Zuid-Afrika door mij geregeld kan worden en ik laat jullie de mogelijkheden zien van de diverse trouwaccommodaties.

Destination wedding

Toosten

Stap 4

Tekenen overeenkomsten

Zodra jullie weten waar jullie willen trouwen, kunnen jullie de overeenkomst met mij, de accommodatie en de ambtenaar tekenen. De accommodatie en de ambtenaar (eventueel inclusief papierwerk) boeken jullie via mij.

Vóórdat jullie tekenen hebben jullie dus al een beetje een beeld hoe jullie bruiloft er uit zal komen te zien!

Daarnaast laat ik jullie de portfolio’s van de professionele bruidsfotografen, en indien gewenst, de videografen zien.

Stap 5

De aanbetalingen

Jullie betalen via mij de trouw accommodatie en ambtenaar aan. Jullie betalen de fotograaf en eventueel videograaf aan. En uiteraard betalen jullie mij aan voor mijn werk.

Destination wedding south africa
Destination wedding south africa

Stap 6

Het uitwerken van jullie bijzondere bruiloft

Ik ga voor jullie aan de slag. Ik werk alles voor jullie uit, met zoveel of zo weinig inbreng van jullie kant als jullie zelf fijn vinden (en tijd voor hebben).

Ook regel ik voor jullie, indien gewenst, het trouwdiner, een kapster, visagiste, bruidstaartje (via bakkerij of trouw accommodatie) en bruidsboeket.

Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een DJ, dansvloer, oppas, extra decoratie etc voor jullie te regelen.

Stap 7

De eindbetaling

Twee maanden vóór jullie bruiloft moeten alle leveranciers volledig betaald zijn.

Trouwen in Zuid-Afrika

Destination wedding south africa

Stap 8

Jullie eigen destination wedding in South Africa

En dan is het eindelijk zover: jullie trouwen in Zuid-Afrika!!!

Over het algemeen is het niet noodzakelijk om mij mee te nemen naar Zuid-Afrika. Alle leveranciers krijgen van mij een volledig op hun rol uitgewerkt draaiboek. Iedereen weet wat ze moeten doen. En mocht één van jullie gasten het leuk vinden om de rol van ceremoniemeester op zich te nemen, dan zal ik alles van te voren goed met hem/haar doornemen.

Maar uiteraard is het wel mogelijk dat ik er tijdens jullie bruiloft bij ben, als jullie dat fijn vinden!

Destination wedding south africa

Tijd voor jullie eigen op maat gemaakte destination wedding in South Africa

En nu is het tijd voor stap 1: neem via onderstaand formulier contact met mij op:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.