Wedding South Africa

Hieronder vinden jullie een overzicht van door mij recent georganiseerde bruiloften in Zuid-Afrika.

Fundisa Weddings organiseert al sinds 2003 bruiloften in Zuid-Afrika, maar hieronder laat ik alleen de bruiloften zien sinds 2017, om een meer recent beeld te geven van hoe de door mij georganiseerde bruiloften er uit zien. De datum op de foto is de datum waarop de bruiloft heeft plaatsgevonden.

Recente real weddings:

Wedding South Africa

Willen jullie ook zo’n bijzondere bruiloft? Of hebben jullie vragen over de mogelijkheden, de kosten of willen jullie weten wat ik voor jullie kan doen? 

Vul dan snel onderstaande formulier in en ik zal jullie zo snel mogelijk antwoord geven op al jullie vragen.

 

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Wedding South Africa