Familiebruiloft

Familiebruiloft Mayke en Marcel

20 februari 2020

De speciale dag van Mayke en Marcel was een groot succes. De foto’s zijn ook erg mooi geworden. En ik kijk met heel veel plezier terug op de voorbereidingen.

Deze familiebruiloft is voor mij zelfs extra bijzonder. Niet alleen omdat het bruidspaar heel bijzonder, lief en mooi is, maar ook omdat de wereld hierna veranderde. De voorbereidingen verliepen normaal, de bruiloft verliep geweldig en de aansluitende huwelijksreis door Zuid-Afrika en Namibië was een succes. En daarna veranderde de wereld snel. Gedurende de huwelijksreis was de trouwakte al bijna helemaal klaar, dus gelukkig kwam deze niet veel later in Nederland aan dan het bruidspaar.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel dankbaar ben dat dit lieve stel nog zonder zorgen hun droombruiloft kon beleven. En ik hoop met heel mijn hart dat alle andere bruidsparen op de niet al te lange termijn weer in Zuid-Afrika kunnen trouwen.

Lieve Mayke en Marcel

Ik wens jullie, samen met jullie hond Flip, het allerbeste toe!

-XxX-Iris

familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
familiebruiloft
Familiebruiloft
familiebruiloft

Originele review

De review zoals geplaatst op The Perfect Wedding:

Trouwen in Zuid-Afrika

Review Mayke & Marcel

Geschreven op 18 april 2020

“Wij trouwden op 20-02-2020 in de mooie wijnstreek. Iris heeft ons gedurende anderhalf jaar voorbereiding geweldig bijgestaan. Ze denkt aan ieder detail. Zo konden wij zorgeloos genieten van deze bijzondere dag. Onze grootste wens om officieel te trouwen in Zuid Afrika is uitgekomen. Ook het papierwerk was snel geregeld dankzij Iris. Wij kunnen trouwen in het prachtige Zuid Afrika aan iedereen aanbevelen. De fotograaf, de visagiste, kapster en trouwambtenaar die Iris ons aanbevolen had, waren zeer proffesionele en fijne personen.”

Een familiebruiloft in de Kaapse Wijnvelden

Willen jullie ook een familiebruiloft in de wijnvelden, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.