Bruiloft te paard in de Media:

Fundisa bruidsparen in het magazine “Trouwen”

Bruiloften te paard zijn populair onder bruidsparen die van paarden houden. Omdat dit door veel mensen wordt gezien als een heel bijzondere bruiloft, wilde een magazine hier wel aandacht aan besteden. Het bruidspaar mocht bovendien met een groot artikel in het kwartaalblad “Trouwen” staan. Intussen bestaat dit magazine helaas niet meer in geprinte vorm. Desondanks geven deze artikelen jullie nog steeds een mooi beeld van hoe dit bruidspaar hun bruiloft bij deze lodge hebben ervaren.

Hieronder dus het artikel van het bruidspaar die tijdens hun safari in een wildpark met paarden zijn getrouwd.

Bruiloften te paard in PDF

Mocht onderstaande toch niet goed leesbaar zijn of als jullie het artikel willen downloaden, dan kunnen jullie het originele artikel ook openen. Door middel van een klik op de betreffende naam hieronder of op het artikel wordt het PDF bestand geopend:

Suzanne en André.

Bruiloft te paard

Dit artikel is ter illustratie van hoe een bruiloft te paard op deze lodge door onze bruidsparen werd ervaren. Dit is zeker niet hetzelfde als een bruiloft in Nederland. Juist doordat jullie niet in Nederland zijn, hebben jullie al gelijk een vakantie gevoel. Daarnaast is deze door ons uitgekozen Safari lodge van hoge kwaliteit en krijgen jullie een geweldige service. Aangezien alles voor jullie geregeld wordt, hoeven jullie je verder nergens druk om te maken. Een bruiloft op deze lodge is zowel een safari bruiloft als een paarden bruiloft. De combinatie hiervan maakt het echter dubbel bijzonder. Deze lodge is zowel geschikt voor stellen met gasten als stellen zonder gasten. Er zijn namelijk ook hele mooie suites voor meerdere personen, waarbij je toch veel privacy hebt.

Daarnaast komt er geen malaria voor. Mochten jullie ook kinderen mee willen nemen, dan is dit een prima keuze. De lodge organiseert ook heel veel speciale activiteiten voor kinderen. Niemand kan zich hier dus vervelen. Dus als de Zuid-Afrikaanse bush jullie aanspreekt en jullie vinden paardrijden leuk, dan is dit zeker een geweldige keuze. Een bruiloft te paard is een fantastische combinatie tussen safari en paarden!

Voor alle referenties van bruidsparen die via Fundisa Weddings zijn getrouwd, klik hier.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×