Afrikaanse bruiloft

Destination wedding

Wie ben ik en wat kan ik doen om jullie destination wedding mogelijk te maken?

Mijn naam is Iris en ik ben DE weddingplanner voor bruidsparen die in Zuid-Afrika willen trouwen. Ik ben zelf ook in 2007 in Zuid-Afrika getrouwd met mijn lieve Roderick.

Wij hebben jarenlang door heel Afrika gereisd, waaronder ook ruim anderhalf jaar in Zuid-Afrika. Ook hebben we enige tijd als management koppel gewerkt op een lodge in de Waterberg regio in Zuid-Afrika. Hierdoor kennen wij het land ondertussen erg goed. Wij vinden de meeste landen in Zuidelijk (en Oost) Afrika erg mooi, maar van Zuid-Afrika zijn wij bijzonder onder de indruk. Het is een prachtig en veelzijdige land, met een vriendelijke bevolking.

Daarnaast hebben we ook anderhalf jaar door Zuid-Oost Azië, Australië en Nieuw Zeeland gereisd. Ook hebben we Noord Amerika (Florida) en Costa Rica bezocht. Maar we komen steeds weer terug in Zuid-Afrika.

Naast mijn passie voor Afrika, reizen en bruiloften, ben ik ook gek op onze honden. In maart 2017 stond er een noodoproep op Facebook dat er per direct een opvangplek voor de niet opgevoede, mishandelde en soms agressieve 6 jarige hond gezocht werd. Ik stuurde Ro een appje dat er vanavond een hond zou komen. “Ja”, zei ik nog, “tijdelijk”. En “Nee, ik weet dat we met onze vele reizen geen hond kunnen hebben”. Ondertussen woont Gipsy nog steeds bij ons en gaat ze nooit meer weg! In 2020 adopteerden we ook nog een 9-jarige Australian Shepherd genaamd Spiky. En in 2021 kregen zij gezelschap van twee 10-jarige Bengaalse katten. En nee, dit is helemaal niet handig als je veel wilt reizen 😉 maar we willen ze nooit meer missen!

Als weddingplanner ben ik in principe 7 dagen per week, van ’s ochtends tot ’s avonds beschikbaar. Maar als het kan, dan vind ik het ook heerlijk om een middag en avond een heel seizoen van een serie te kijken, met de honden en katten naast me op de bank (en Ro als hij het ook leuke serie vindt) en een reep chocolade in de buurt. En mijn dagelijkse wandelingen met Gipsy en Spiky zijn een goede manier om even pauze te nemen van mijn werk. Al heb ik echt een hekel aan regen en kou!

Ik investeer veel tijd in elke bruiloft en vind het heerlijk om alles tot in de puntjes te verzorgen. Jullie kunnen altijd snel een antwoord van mij verwachten (behalve als ik slaap) en ik zal er alles aan doen om jullie een geweldige bruiloft te bezorgen!

Fundisa Weddings

Fundisa Weddings heeft haar eerste bruiloft georganiseerd in 2003. Onze eigen droombruiloft vond plaats op 29 augustus 2007 in het Greater Kruger National Park (zie foto’s hieronder). In totaal hebben ruim 210 bruidsparen een unieke en romantische trouwceremonie in Zuid-Afrika mogen beleven.

In oktober 2016 kreeg ik het aanbod om Fundisa Weddings over te nemen. Aangezien dit voor mij een droom is die uitkwam, was ik gelijk enthousiast. Sinds 2003 is er immers een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd in Zuid-Afrika, waar ik mee verder werk. Op deze manier kan ik ook voor jullie jullie droombruiloft realiseren.

Oh ja, de naam Fundisa Weddings staat voor:

Fundi = expert (uit het Afrikaans / Zulu)

en

SA = South Africa.

Fundisa Weddings = de expert voor jullie eigen destination wedding in Zuid-Afrika.

Dus hebben jullie trouwplannen in Zuid-Afrika? Bel, WhatsApp of e-mail mij. Of vul mijn contactformulier in. Ik help jullie graag bij het vinden van de perfecte trouwlocatie in Zuid-Afrika, zodat we vervolgens samen jullie bijzondere dag kunnen organiseren.

Fundisa Weddings: 100% romantiek, 0% stress.

Graag wil ik in het bijzonder alle Fundisa Weddings-bruidsparen bedanken dat ik hun mooie foto’s, video’s en reviews mag gebruiken. Zonder jullie bijdrage was mijn website namelijk niet zo mooi en persoonlijk geworden. Bedankt!

Onze eigen destination wedding in Zuid-Afrika in 2007: