Contact formulier Fundisa Weddings

Als jullie een vraag over trouwen in Zuid-Afrika hebben, neem dan gerust contact met mij op. Willen jullie meer informatie en/of zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan doen, dan hoor ik dat graag.

Dus vul onderstaande formulier in en ik zal jullie zo snel mogelijk antwoord geven op al jullie vragen.

 

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Contact gegevens

Fundisa Weddings

Iris Diekstra

Bleijenbeek 1 te Afferden (Limburg):

iris@fundisa-weddings.nl

06 3308 1443

Privacybeleid

Facebook

Skype

Instagram

Pinterest

Fundisa Weddings kunnen jullie vinden in Afferden (Limburg):

Zoals gezegd, vinden wij het leuk om van jullie te horen. Daarom horen we graag wat jullie ideeën en wensen zijn.  Het komt ook voor dat een bruidspaar juist nog geen beeld van hun bruiloft heeft, waardoor ze juist volledig open staan voor onze ideeën. Het maakt niet uit of jullie al een getailleerd beeld voor ogen hebben of juist nog helemaal geen ideeën hebben.

Wij kunnen jullie adviseren zodat jullie ook, net als wijzelf, een geweldige bruiloft in Zuid Afrika zullen beleven. Echter uiteraard volledig op maat gemaakt voor jullie.

Wij kijken uit naar jullie bericht!

Iris & Roderick

Iris

Fundisa Weddings Contact persoon Iris

Roderick

Contact persoon Roderick

Intussen zijn Roderick en ik alweer heel wat jaartjes getrouwd, want onze eigen geweldige trouwdag in het Greater Kruger National Park in de Zuid-Afrikaanse bush was op 29 augustus 2007! Wij gunnen ieder bruidspaar ook zo’n fantastische beleving. Wij willen er voor zorgen dat ook jullie straks kunnen terugkijken op een geweldige trouwdag!