Kaapstad bruiloften in de Media:

Fundisa bruidsparen in het magazine “Trouwen”

Kaapstad bruiloften vinden meestal op het strand plaats. Omdat dit best heel bijzonder is, is er over drie van onze bruidsparen een artikel geschreven.  Want zij staan met een artikel in het kwartaalblad “Trouwen” staan. Intussen bestaat dit magazine helaas niet meer in geprinte vorm. Desondanks geven deze artikelen jullie nog steeds een mooi beeld van hoe de bruidsparen hun Safari bruiloften hebben ervaren.

Hieronder dus drie artikelen van de bruidsparen die tijdens die op het strand van Kaapstad zijn getrouwd.

Kaapstad bruiloften in PDF

Mochten jullie onderstaande artikelen willen downloaden of als deze toch niet goed leesbaar zijn, dan kunnen jullie de originele artikelen ook openen. Door middel van een klik op de betreffende naam hieronder of op het artikel worden de PDF bestanden geopend:

Debbie en Jan      Edith & John       Leonie & Martijn

Debbie en Jan (Kaapstad)

Edith & John (Kaapstad)

Leonie & Martijn (Kaapstad)

Deze artikelen zijn ter illustratie van hoe Kaapstad bruiloften op het strand door onze bruidsparen zijn ervaren. Dit is zeker niet hetzelfde als een bruiloft in Nederland. Zeker qua weer is het heel anders. Maar ook juist doordat jullie niet in Nederland zijn, hebben jullie al gelijk een vakantie gevoel. Daarnaast zijn de door ons uitgekozen accommodaties van goede kwaliteit en krijgen jullie een geweldige service. Aangezien alles voor jullie geregeld wordt, hoeven jullie je verder nergens druk om te maken. Een Kaapstad bruiloft op het strand is zowel geschikt voor stellen met gasten als stellen zonder gasten. In Kaapstad en omgeving komt geen malaria voor. Mochten jullie ook kinderen mee willen nemen, dan zijn er genoeg activiteiten voor kinderen in Kaapstad en omgeving. Dus als de Kaapstad en een strand bruiloft jullie aanspreekt, dan is dit zeker een geweldige keuze.

Voor alle referenties van bruidsparen die via Fundisa Weddings zijn getrouwd, klik hier.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×