Tess en Boris

Een couple-only wedding in Zuid-Afrika

4 december 2023

Op 4 november 2023 kreeg ik een telefoontje van Tess en Boris met de vraag of ze tijdens hun vakantie in Zuid-Afrika nog konden trouwen. Ze zouden 3 weken later naar Kaapstad vliegen.

Ondanks de relatief korte voorbereidingstijd, hebben ze een geweldige bruiloft gehad. Zelfs de Indische Loopeenden kwamen even kijken.

Lieve Tess en Boris,

Ondertussen is jullie huwelijksakte ook in Nederland en zijn jullie ook officieel in Nederland getrouwd! Dus nogmaals van harte gefeliciteerd!!!

Ik wens jullie het allerbeste ❤️

-XxX- Iris

Loopeenden
wedding venues south africa
wedding venues south africa

wedding venues south africa
wedding venues south africa

Wedding Venues South Africa

Er zijn heel veel verschillende soorten wedding venues in South Africa. Dit lieve stel trouwde bij een schitterende wijnestate in de Western Cape.

Willen jullie ook een bruiloft bij een wijnestate, neem dan ook vrijblijvend contact met mij op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wedding Venues South Africa

Er zijn oneindig veel trouwlocaties in Zuid-Afrika. Je kan trouwen op het strand, in de wijnvelden, in de bergen, te paard, tussen de wilde dieren enzovoorts. Of zelfs een combinatie van meerdere opties. Er is heel veel mogelijk.

Deze bovenstaande bruiloft had ik precies in 1 maand georganiseerd. De ene keer organiseer ik een bruiloft in heel korte tijd, de andere keer boekt een bruidspaar 3,5 jaar van te voren. Alles is mogelijk.

Maar waar we altijd mee beginnen is het bepalen van de trouwlocatie:

Wedding Venues South Africa

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×