weddingplanner

Bruiloft Edith en Peter

30 april 2019

Als weddingplanner voor bruiloften in Zuidelijk Afrika organiseer ik elk jaar veel bruiloften in Zuid-Afrika. Fundisa Weddings bestaat sinds 2003 en de bruiloft van Edith en Peter was de 190-ste bruiloft alweer! Ondertussen staat de 200e al geboekt. Om precies te zijn, ook nummer 203 is al geboekt!

De bruiloft van Edith en Peter was ook weer een groot succes. Wat een mooie dag hebben ze gehad. Edith en Peter waren nog nooit in Afrika geweest, dus alles was een totaal nieuwe beleving voor ze. Maar gelukkig vonden ze het fantastisch. Wat ze er zelf over zeggen:

“Zuid-Afrika was voor ons een grensverleggende stap.  Iris regelde onze trouw en de 4 dagen erom heen bij Toro Yaka Bush Lodge. Alles was tot in het kleinste detail verzorgd. Het was een verademing en overtrof al onze verwachtingen!!”

Ps. het is bijna niet te geloven, maar Edith heeft deze schitterende bruidstaart zelf gemaakt op de ochtend van haar bruiloft! Wauw, ik ben echt onder de indruk!

Lieve Edith & Peter,

Ik wens jullie het allerbeste toe!

-XxX-Iris

weddingplanner
weddingplanner
weddingplanner
weddingplanner
weddingplanner
weddingplanner
weddingplanner
Luxe destination weddings
weddingplanner
weddingplanner
weddingplanner

Originele review

De review zoals geplaatst op The Perfect Wedding:

Trouwen in Zuid-Afrika

Review Edith en Peter

Geschreven op 26 mei 2019

“Zuid-Afrika was voor ons een grensverleggende stap.

FUNDISA Weddings met name Iris regelde onze trouw en de 4 dagen erom heen bij Toro Yaka Bush Lodge.

Alles was tot in het kleinste detail verzorgd.

Het was een verademing en overtrof al onze verwachtingen!!”

Weddingplanner

Willen jullie ook een weddingplanner die jullie bruiloft volledig regelt voor jullie, inclusief een verblijf in een luxe safari lodge, neem dan ook vrijblijvend contact met mij op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.