Jullie trouwfoto op canvas

Als jullie trouwen in Zuid-Afrika dan krijgen jullie hele bijzondere en mooie trouwfoto’s. Deze verdienen uiteraard een schitterende plek bij jullie thuis!

Roderick en ik zijn bijna 12,5 jaar getrouwd. En ondanks dat we onze trouwfoto’s best mooi vinden, zijn ze niet zo mooi als de foto’s die door mijn huidige Zuid-Afrikaanse fotografen worden gemaakt. Het kwaliteitsverschil is erg groot!

We hebben dan ook geen trouwfoto’s bij ons thuis hangen. Maar nu we in 2018 een styled photoshoot in de Zuid-Afrikaanse bush hebben gedaan, had ik eindelijk mooie foto’s van ons in onze trouwkleding om groot af te laten drukken. Een jaar geleden hebben we één van deze foto’s op hout laten afdrukken.

De verbouwing begint op zijn einde te komen en er zijn ondertussen meer muren in huis die wel een mooie foto konden gebruiken. Deze keer hebben we gekozen voor een foto op canvas. Heel anders dan op hout, maar ook heel erg mooi.

Bij de topdoek.nl kon ik kiezen voor grote formaten. Ik wilde graag een grote afdruk, om er een echte eyecatcher van te maken. Onze foto is nu 120 bij 80 centimeter (dat had zelfs nog groter gekund). En we zijn echt heel blij met het eindresultaat! Het canvas hangt in onze hal beneden, zodat je deze gelijk ziet als je binnenkomt.

We hebben deze keer gekozen voor een foto waar wij minder groot opstaan, maar waar het schitterende landschap van Zuid-Afrika goed zichtbaar is.

Topdoek.nl

We hadden bij topdoek.nl de keuze uit diverse mogelijkheden. Ze hebben voor elk interieur een optie en mogelijkheden. Wij hebben gekozen voor een canvas foto.

Mochten jullie dit ook willen, dan kan ik dat echt aanraden. Niks zo leuk als je eigen trouwfoto aan de muur!

Jullie kunnen kiezen uit verschillenden materiaalsoorten, formaten en afwerkingen. Maar het moeilijkste is natuurlijk om te kiezen uit de vele mooie trouwfoto’s die jullie hebben. Want geloof me, dat is super lastig! Maar als jullie echt niet kunnen kiezen, dan is er nog de optie van een collage van meerdere foto’s.

-XxX- Iris

Bedankt!

Bedankt Lotty, voor het maken van deze schitterende foto!

En bedankt topdoek.nl voor de schitterende afdruk van deze foto!

paard
Trouwen te paard

Andere foto van dezelfde shoot:

destination wedding

De originele foto, gemaakt door Lotty:

destination wedding
© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×