Paula en Johan

trouwen in het buitenland: rechtsgeldig

12 september 2023

Paula en Johan wilden graag officieel trouwen in Zuid-Afrika en namen daarvoor contact met mij op. Uiteraard kon ik ze daarmee helpen. Ik regel dan een ambtenaar die bevoegd is om buitenlandse stellen te trouwen EN die dit op de juiste manier bij mij inlevert. Zodat ik daarna zonder problemen het Unabridged Marriage Certificate (UMC) met apostille kan aanvragen.

Bij een bruiloft in september is het altijd de vraag of ik het Unabridged Marriage Certificate met apostille geregeld kan krijgen vóór Home Affairs dicht gaat voor de kerstvakantie.

Maar het was gelukt. Op 14 december was het UMC + apostille klaar en gereed om naar Nederland gestuurd te worden!

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door de vrienden van Paula en Johan. Bedankt dat ik deze mag plaatsen!

Lieve Paula & Johan

Nogmaals van harte gefeliciteerd!!!

Ik wens jullie het allerbeste en hopelijk houden we contact!

-XxX- Iris

trouwen in het buitenland rechtsgeldig
trouwen in het buitenland rechtsgeldig
trouwen in het buitenland rechtsgeldig
trouwen in het buitenland rechtsgeldig

Trouwen in het buitenland: rechtsgeldig

Willen jullie ook officieel trouwen in Zuid-Afrika, neem dan ook vrijblijvend contact met mij op.

Ik ben waarschijnlijk de enige persoon in Nederland en België die voor jullie het Unabridged Marriage Certificate met apostille kan regelen in Zuid-Afrika. Dit doe ik uiteraard NIET via de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag. Ik regel dit volledig in Zuid-Afrika.

Het is wel belangrijk dat jullie VÓÓR jullie bruiloft contact met mij opnemen, zodat jullie een ambtenaar hebben die buitenlandse stellen op de juiste manier trouwt en jullie Abridged Marriage Certificate op de juiste manier registreert. Zodat ik daarna het UMC met apostille kan opvragen.

Meestal hebben bruidsparen het UMC met apostille binnen 4 maanden in huis. Langer dan 6 maanden heeft het nog nooit geduurd.