Cape Town Wedding Venues

Kirsten en Rutger

25 oktober 2017

De reden dat bruidsparen vaak kiezen voor een bruiloft in het buitenland, is omdat ze zon willen. En dus is Zuid-Afrika een hele goede keuze.

Maar de weersverwachtingen voor 25 oktober waren niet zo best. De tien dagen voor de bruiloft bleven ze aangeven dat het op de 24e en de 26e zonnig zou zijn, maar de 25e zou vooral veel regen en bewolking zijn. Bewolking is niet erg, dat geeft juist de mooiste foto’s. Maar regen…… nee, dat liever niet.

Ik heb nog nooit zoveel zenuwen gehad voor een bruiloft als voor deze. Want oh, wat gunde ik Kirsten en Rutger een mooie dag!

De trouwdag begon met een grijs wolkendek. En dat leek te verdwijnen. Wie verzint dit nou? Al anderhalf jaar had het amper geregend in Kaapstad en uitgerekend vandaag lijkt het te gaan regenen.

Natuurlijk hebben we een back-up plan, maar ik weet dat dit mooie stel liever op het strand trouwt dan onder de veranda van de accommodatie.

Maar een klein half uurtje voordat de ceremonie moet beginnen, klaart het weer op. De zon komt door de wolken en ik krijg van zowel de trouwambtenaar als de fotograaf hele blije berichtjes dat ik kan stoppen met me zorgen maken. Dit gaat goed komen!

De lucht klaarde perfect op en de kleuren op de foto fenomenaal! Als je voor zulke foto’s eerst de hele dag een dik wolkenpak nodig hebt, dan hoop ik dat we dat wolkendek vaker krijgen!

Lieve Kirsten & Rutger,

Ik wens jullie het allerbeste toe!

-XxX-Iris

Trouwen in het buitenland
Weddingplanner
Weddingplanner
Weddingplanner

Originele review

De review zoals geplaatst op The Perfect Wedding:

Trouwen in Zuid-Afrika

Review Kirsten en Rutger

Geschreven op 11 december 2017

“De ervaring met Iris van Fundisa Weddings was ronduit geweldig!

Ze dacht aan alles waaraan je zelf nog niet eens gedacht had. Ze regelde alles tot in de puntjes! Zeer zorgvuldig, attent, betrokken en zorgzaam!

Ze was gemakkelijk te bereiken wat ook makkelijk was in het afstemmen.

Ik zou Fundisa Weddings zeker aanbevelen!”

Cape Town wedding venues

Willen jullie ook een geweldige bruiloft in Kaapstad bij een Cape Town wedding venue die perfect bij jullie past?

Neem dan ook vrijblijvend contact met mij op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.