planning a destination wedding

Linda en Ferry

planning a destination wedding

14 oktober 2022

WAUW, WAUW, WAUW, ik ben echt verliefd op de foto’s van dit geweldige gezin. Ze zijn echt schitterend! Het bruidspaar ziet er geweldig uit en de kinderen zijn zoooooo schattig en mooi/knap.

En de foto’s met de zebra’s en de foto’s met de giraffen zijn gewoonweg meer dan geweldig!!! Zo dichtbij! Wat een droom om zulke foto’s te kunnen maken. En wat een bijzondere herinneringen.

Lieve Linda & Ferry,

Ik vond het erg leuk om jullie bruiloft te organiseren. Zo fijn dat jullie het vertrouwen in mij hadden om dit voor jullie te regelen.

Ik wens jullie en jullie kinderen een geweldig leven samen toe. Vol met dit soort mooie momenten samen.

-XxX- Iris

planning a destination wedding
planning a destination wedding

Originele review

De review zoals geplaatst op The Perfect Wedding:

Review Linda en Ferry

Geschreven op 6 maart 2023

Lieve Iris,

Wat heb jij ons geweldig geholpen om van onze trouwdag werkelijk de allermooiste dag van ons leven te maken!! We smelten nog steeds als we terugdenken aan deze dag en de hele reis.

In onze gesprekken met jou, de mails en whatsappberichten heb jij ons aan echt het denken gezet. Wij hadden wel een idee van wat we wilden, maar over zoveel details hadden we nog niet eens nagedacht.

Je hebt voor ons de meest geweldige locatie gevonden, een waar we volledig in de watten gelegd werden en waar iedereen gelijkwaardig is en wij ons samen met onze kinderen enorm op ons gemak voelden.

Elke dag daar was een feestje. Met natuurlijk onze trouwdag als kers op de taart.

Jouw connecties hebben ervoor gezorgd dat we een gave ceremonie in het Zuid Afrikaans hadden en dat alles werd vastgelegd met prachtige foto’s.

Een dikke tien voor alles wat je hebt georganiseerd. Ik zou jou aan iedereen aanbevelen. Je bent betrouwbaar, zit achter ons aan als dat nodig is (in ons geval zeker) en heel erg begaan. Je denkt echt aan alles, waarbij je ook veel oog had voor de rol van onze kinderen.

Super bedankt en als we nog eens terug willen, dan hoor je het zeker van ons.

Heel hartelijke groet van ons!

Ferry en Linda

Planning a destination wedding

Willen jullie ook zo’n bijzondere, speciale en romantische bruiloft in het buitenland, neem dan snel contact met mij op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.