Danielle en Richard – Abbey Manor

Op 9 november zijn wij begonnen met een georganiseerde groepsrondreis door Zuid-Afrika. Wij begonnen in Johannesburg en eindigden in Kaapstad,  waar we nog vijf dagen in guest house Abbey Manor bleven.

Twee mensen van de groep, waar wij goed mee om gingen, bleven ook nog wat langer in Zuid-Afrika. Wij hebben hen gevraagd om te getuigen bij ons huwelijk, wat ze graag wilden doen. Vier andere mensen van de rondreis bleven ook nog langer en ook zij waren aanwezig bij ons huwelijk.

In Abbey Manor werden wij warm onthaald en we kregen een prachtige kamer (Grand room).
Er moesten nog een aantal zaken geregeld worden voor de bruiloft zoals kapper, bruidsboeket, restaurant voor het trouwdiner en de bruidskleding moest gestoomd worden. Hiermee heeft Judi, van Abbey Manor, ons geweldig geholpen. Het personeel van Abbey Manor stond altijd klaar voor ons.

De trouwdag

Op 2 december was de grote dag, de huwelijksdag was aangebroken. In de ochtend zijn wij nog gezellig samen naar het Zuid-Afrikaanse museum geweest. ‘s Middags nog lekker geluncht bij een restaurantje om de hoek bij Abbey Manor. We hadden totaal geen stress.

Om 14.00 uur ging de bruid naar de kapper terwijl de bruidegom nog lekker bij het zwembad lag. En rond 17.00 uur waren de gasten, de trouwambtenaar en de fotograaf aanwezig.

De bruidegom stond vol spanning beneden te wachten tot de bruid de trap af kwam. Uiteindelijk zagen de bruid en de bruidegom elkaar in trouwjurk en trouwpak. De bruid had een mooi boeket van pastel roze rozen.

Ons huwelijk werd voltrokken door trouwambtenaar Walter, die in een woord een pracht kerel is. Hij maakte er echt iets moois van.

Wij willen bij deze iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de onvergetelijke, prachtige dag. Het is een dag die wij niet snel zullen vergeten. Wij hebben het huwelijk in het buitenland als zeer bijzonder ervaren.

Danielle en Richard

Voor meer referenties klik hier

Danielle en Richard

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×