Petra en Jeffrey

Om 05.30 uur ging de telefoon en moesten we opstaan om om 06.00 uur op safari te gaan. Er leven in het park twee groepen leeuwen, maar deze waren al een aantal dagen niet gezien, maar al snel liepen ze vlak voor ons op de weg. Drie vrouwtjes met drie jongen en een mannetjes leeuw.
Ranger Silvester stopte dichtbij zodat wij ze goed konden zien en horen. Eén van de leeuwinnen had een baby-impala gevangen en ging deze op zo`n 3 à 4 meter afstand van de landrover opeten.

Even later stak een olifant de weg over, dicht langs onze landrover. Vlak voor onze ogen zagen we hoe ze alles sloopten wat ze onderweg tegenkomen, de grote slurf wordt gebruikt om takken te breken en bomen omver te trekken.
Ook kwamen we een groep neushoorns tegen; 2 baby`s met moeder en vader. Ook deze konden we van heel dicht bij bekijken.

Terug gekomen op de lodge stond er een heerlijk ontbijt klaar. Eerst een koud buffet met broodjes en vers fruit. Daarna nog een warm buffet met gebakken ei etc.
Hierna konden we gaan ontspannen bij het zwembad, heerlijk met wat hapjes en drankjes.

Om 14.00 uur kwamen de fotograaf en de trouwambtenaar naar ons toe. Voordat we ons gingen omkleden hebben we gezamenlijk een high tea gedaan.
Hierna ging Jeffrey naar het huisje van Wim en Marry, en Marry kwam bij Petra in het huisje om te helpen met de jurk.

De ceremonie

De fotograaf heeft eerst nog wat foto`s gemaakt in het huisje van Petra en daarna mocht Jeffrey komen. Na het maken van diverse foto`s zijn we allebei weer apart mee genomen, en werden we apart met de landrover naar de waterdrinkplaats voor de lodge gebracht waar de ceremonie wordt gehouden en waar we werden opgewacht door iedereen.

De ceremonie werd gedaan in het Afrikaans wat goed te volgen is en we kregen ook nog een boodschap mee hoe we het huwelijk goed kunnen houden! Na deze mooie boodschap begon het officiële gedeelte van de ceremonie.

We gaven elkaar het ja-woord en vertelden elkaars belofte. Deze werden bezegeld met de ringen. De champagne werd ontkurkt en we mochten de taart aansnijden.
Daarna zijn we nog veel foto`s gaan maken, wat erg leuk was. Om foto’s te maken bij de drinkplaats moest Petra gaan zitten op een grote steen, bij het zitten gleed ze nog bijna het water in met jurk en al.

Bij terugkomst op de lodge konden we aan tafel voor een echt Zuid-Afrikaans diner.

Dit was het verslag van Petra en Jeffrey.

Voor meer referenties klik hier

Petra en Jeffrey

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×