Mike en Tarheel

Eerlijk gezegd waren we eigenlijk nog niet van plan om te gaan trouwen. Maar we werden op internet elke keer weer “lekker gemaakt” door de website van Fundisa Weddings.

We hebben heel wat mogelijkheden bekeken voor het trouwen in het buitenland. Maar dit sloeg echt alles. Het leek ons heel bijzonder om te gaan trouwen in zo’n mooi land met zo’n onwijze geschiedenis. De foto’s van het land en de trouwlocaties en ook de goede recensies van de echtparen die ons voor waren gegaan, waren voor ons doorslaggevend.
Vanaf dag 1 hebben we niets anders dan lof voor alles wat Fundisa Weddings voor ons heeft gedaan. Ze heeft voor ons een passende trouwlocatie gevonden, dat onze dromen absoluut heeft overtroffen. Wij hebben dus absoluut geen zorgen gehad op deze o zo belangrijke trouwvakantie!

Ulusaba Lodge

Toen we aankwamen op Ulusaba, een lodge in een wildreservaat dat grenst aan het Krugerpark, werden we als vorsten ontvangen en behandeld. Hier hebben we vier geweldige dagen gehad.

We trouwden op een berg met uitzicht over, voor je gevoel, heel Zuid-Afrika. Prachtig en onbeschrijfelijk mooi. Daarna hebben we nog foto’s gemaakt bij een meer.
Het weer, de mensen om ons heen, de Marriage Officer, het personeel, alles maar dan ook alles maakte het tot een geweldige trouwdag! Ontroerend en emotioneel was het om daar samen te staan. Ver van alles en iedereen die je zo dierbaar is.

Wat echt een aanrader is zijn de game drives. Met twee rangers, een achter het stuur en de ander (de tracker) voorop zoekend naar wilde beesten, hadden we de mooiste uren van ons verblijf in Zuid-Afrika. We zaten midden in een kudde olifanten, luipaarden op nog geen meter afstand, leeuwen die rakelings langs de auto liepen, giraffen, apen, neushoorns, nijlpaarden, buffels noem het maar op. Elke dag werden we rond 5 uur ’s ochtends gewekt. En ondanks het vroege uur was het een feest om het spektakel mee te maken. Zelfs na onze huwelijksnacht, wilden we absoluut weer meegaan voor de game drive. Geloof me dit was echt het toetje!!!

We kijken nog elke dag terug op een geweldige tijd in Zuid-Afrika. We zouden willen dat het allemaal nog voor ons lag en we het opnieuw konden beleven…..

Dit was het verslag van Mike en Tarheel.

Hun bush trouwdagverslag staat nu in bruidsmagazine Trouwen, uitgave juni t/m augustus 2011 (PDF).

Voor meer referenties klik hier

Mike en Tarheel

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×