Patricia en Roy

Van het begin tot het eind was het een geweldige vakantie in Zuid-Afrika en zeker onze trouwdag is er één om nooit te vergeten.

De rit naar het Welgevonden Game Reserve verliep voorspoedig – het links rijden went snel.

Vanaf het moment van aankomst bij Mhondoro was het een succes. Wat een gastvrije mensen, een mooie omgeving en een geweldige ervaring. Op weg naar de lodge zijn we onder andere al neushoorns en leeuwen tegen gekomen. En tijdens de rest van ons verblijf hebben we nog veel meer wilde dieren gezien.

Toevallig kwam er tegelijk met ons ook een Amerikaans stel op de lodge aan dat voor 2 jaar in Zuid-Afrika woont en op onze trouwdag hun 45-jarig huwelijk vierden. Dit kon geen toeval zijn en spontaan vroegen we hen of zij onze getuigen wilden zijn.

Fundisa Weddings had al gezegd dat de staff van Mhondoro erg gastvrij en als een familie zijn, maar wij (als nuchtere Nederlanders) konden ons daar niet zoveel bij voorstellen. Maar ze had absoluut gelijk!

De trouwdag van Patricia en Roy

Onze trouwdag was helemaal geweldig, we hadden niet kunnen dromen of hopen dat het zo mooi zou zijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd; de bloemen, de trouwlocatie, de fotograaf en ook de Marriage Officer. Het was dus helemaal geweldig.
We hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken en we konden volop genieten van deze speciale gebeurtenis. Er was een taart voor ons gebakken en er was champagne met goudvlokjes erin.

We trouwden bij de waterdrinkplaats voor de lodge. En na terugkomst op de lodge stonden de medewerkers van Mhondoro ons al op te wachten met een lied en daar hebben we nogmaals champagne gedronken, waarna we aan een schitterend gedekte tafel geluncht hebben. ‘s Middags zijn we weer op game drive geweest.

We hebben ons intussen voorgenomen om hier terug te komen als we 5 jaar getrouwd!

PS: die 5 jaar konden we echt niet wachten. Onze 2e trouwdag al hebben we dus gevierd bij … Mhondoro.

Dit was het verslag van Patricia en Roy

Voor meer referenties klik hier

Patricia en Roy

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×