Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika?

Basis trouwarrangement met papierwerk:

Het basis trouwarrangement met het papierwerk is € 550 (incl btw) duurder dan de prijzen zonder papierwerk.

Al mijn advies over de benodigde (trouw)documenten en de bruiloft zit ook inbegrepen in de prijs. En ook al het papierwerk in Zuid-Afrika voor het verkrijgen van het officiële Zuid-Afrikaanse trouwdocument. Deze zal onder andere zijn voorzien van de voor de Nederlandse/Belgische wet verplichte Apostille.

Ik regel jullie bruiloft op dezelfde manier, of het nu met of zonder papierwerk is. Indien jullie kiezen voor een bruiloft met papierwerk, dan moet ik één van de trouwambtenaren inschakelen die bevoegd zijn om jullie huwelijk in Zuid-Afrika te registreren. En net zo belangrijk: die weet op welke manier dat moet gebeuren. De kosten van de ambtenaar zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Met of zonder papierwerk maakt voor jullie bruiloft zelf niks uit. Alles is verder hetzelfde. Alleen moeten jullie vooraf papieren aan te leveren, tekenen jullie het trouwregister en help ik jullie achteraf met het verkrijgen van het Unabridged Marriage Certificate.

Sarari bruiloften

Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika. Maar wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika. Dus wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika?

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×