Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika?

Alléén papierwerk

Vanaf € 699, inclusief btw

Ik word elk jaar wel een keer benaderd door een bruidspaar dat zonder mij in Zuid-Afrika zijn getrouwd. Echter lukt het dan niet de juiste papieren te regelen. Of het duurt jaren. Uiteraard kan en wil ik deze bruidsparen graag helpen, omdat zij in een onmogelijke situatie zijn beland. Het kost mij echter erg veel tijd om de reeds gemaakte fouten te herstellen om alsnog het Unabridged Marriage Certificate te verkrijgen.

Meestal lukt het mij wel om dit alsnog voor elkaar te krijgen, afhankelijk van de fouten die zijn gemaakt. Indien jullie de bruiloft niet bij mij geboekt hebben, dan is het basistarief voortaan € 699 voor het regelen van het papierwerk. Per gemaakte fout reken ik € 75 extra. Dit omdat hij mij heel wat extra uren kost om Home Affairs te overtuigen om het toch goed te keuren. Elke fout moet bij elk loket weer opnieuw uitgelegd worden. Voor het papierwerk ben ik verplicht 21% btw in rekening te brengen. De € 699 en € 75 zijn inclusief btw.

Mochten jullie reeds in Zuid-Afrika getrouwd zijn en het papierwerk via de Zuid-Afrikaanse Ambassade in Nederland zelf aan het regelen zijn, dan kan ik ook dat proces versnellen. Via de Ambassade duurt het soms jaren voordat jullie het Unabridged Marriage Certificate hebben. Dit heeft heel veel negatieve effecten op jullie leven. Ik informeer jullie graag over wat deze gevolgen zijn en waarom het zo belangrijk is dat het papierwerk snel wordt geregeld. En uiteraard zal ik jullie informeren over hoe ik dit proces voor jullie kan versnellen.

Jullie kunnen vrijblijvend contact met mij opnemen en de situatie voorleggen. Ik zal dan nagaan of ik het voor jullie op kan lossen, welke fouten er eventueel gemaakt zijn en wat de prijs zal zijn. Op basis daarvan bepalen jullie of jullie mijn hulp nodig hebben.

Maar het is het handigste als jullie vóórdat jullie in Zuid-Afrika trouwen contact met mij opnemen. Als ik het papierwerk in gang kan zetten vóór jullie bruiloft, dan doen we dat gelijk op de juiste manier. Dat scheelt jullie veel geld en tijd!

Papierwerk voor bruiloft Zuid-Afrika

Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft. Trouwen in het buitenland. Want Safari bruiloft. Dus Trouwen op het strand. Omdat Bruiloft te paard. Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika. Maar wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika. Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft. Dus Trouwen in het buitenland. Safari bruiloft. Trouwen op het strand. Bruiloft te paard. Dus Papierwerk voor bruiloft Zuid-Afrika. Want Papierwerk voor bruiloft Zuid-Afrika.

Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika ook.

Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft. Trouwen in het buitenland. Want Safari bruiloft. Trouwen op het strand waarom. Bruiloft te paard omdat. Wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika ook. Maar wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika dus. Dus wat kost een bruiloft in Zuid-Afrika? Waarom trouwen in Zuid-Afrika? Destination Wedding. Droombruiloft waarom. Want Trouwen in het buitenland. Waarom Safari bruiloft. Trouwen op het strand omdat. Want Bruiloft te paard. Omdat Papierwerk voor bruiloft Zuid-Afrika.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×