Trouwen in het buitenland

Bruiloft Margot en Berend

19 januari 2019

De safaribruiloft van Margot en Berend was als een sprookje. Het was een absoluut geweldige dag.  Wat hun betreft is trouwen in het buitenland een echte aanrader!

Het bruidspaar omschrijft de hele ervaring als volgt:

“Fundisa heeft onze perfecte dag geregeld. Iris heeft alles tot in de puntjes voor bereid en geregeld!!
Iris heeft bij ons een speciaal plek in het ♥️ veroverd. Geen vraag te veel, altijd vriendelijk, behulpzaam en ongelooflijk veel kennis. Iris gaat ‘all in’ wat zorgt voor met recht: the perfect wedding!!! Een absolute aanrader, echt ’top of the bill’!! Superlatieven schieten te kort, wij stonden versteld van het feit dat ze zo goed in de gaten had wat onze wensen waren en deze precies konden vertalen naar onze perfect day… Iris is een absolute topper!!”

Lieve Margot en Berend,

Ik wens jullie het allerbeste toe!

-XxX-Iris

Trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland
Droombruiloft trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland
Droombruiloft trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland
Luxe destination weddings
Droombruiloft trouwen in het buitenland
Droombruiloft trouwen in het buitenland
Trouwen in het buitenland
Droombruiloft trouwen in het buitenland
Trouwen in Zuid-Afrika

Trouwen tijdens een safari

Willen jullie ook een bruiloft tijdens een verblijf in een luxe safari lodge, neem dan ook vrijblijvend contact met mij op.

Trouwen in het buitenland

Bruiloft in Kaapstad, maar trouwen in Zuid-Afika, weddingplanner voor het buitenland. Want destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon, dus bruiloft 

Bruiloft in het buitenland, ten eerste trouwen in Kaapstad, trouwen in Zuid-Afrika. Weddingplanner, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon.

Trouwen op het strand

Destination wedding in Kaapstad, maar trouwen in Zuid-Afrika, weddingplanner voor het buitenland. Want destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika. Bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon.

Bruiloft in het buitenland, ten eerste trouwen in Kaapstad, trouwen in Zuid-Afrika. Weddingplanner, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon, bruiloft in het buitenland.

Trouwen in Zuid-Afrika

Trouwen in Kaapstad, maar trouwen in Zuid-Afrika, weddingplanner voor het buitenland. Want  destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon.

Bruiloft in het buitenland, ten eerste trouwen in Kaapstad, trouwen in Zuid-Afika. Weddingplanner voor het buitenland, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon.

Trouwen in Afrika

Trouwen in Kaapstad, maar trouwen in Zuid-Afika, weddingplanner voor het buitenland. Want destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon.

Bruiloft, ten eerste trouwen in Kaapstad, trouwen in Zuid-Afrika. Weddingplanner voor het buitenland, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon.

Weddingplanner

Trouwen in Kaapstad, maar trouwen in Zuid-Afrika, weddingplanner voor het buitenland. Want destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon.

Bruiloft in het buitenland, ten eerste trouwen in Kaapstad, trouwen in Zuid-Afika. Weddingplanner, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×