Trouwlocaties in Kaapstad

Eén van de vele populaire trouwlocaties in Kaapstad is op het strand. Kaapstad wordt vaak een van de mooiste steden van de wereld genoemd. En daar ben ik het helemaal mee eens. Er heerst een vibe die heel relaxed, hip en levendig is, dus een perfecte plek als trouwlocatie.
Gelegen aan de voet van de imposante Tafelberg en omringd door twee oceanen is Kaapstad de meest sprankelende stad van Zuid-Afrika. Er is zoveel te doen dat je er gemakkelijk een week van verblijven: vanaf de ruim 1.000 meter hoge Tafelberg genieten van het uitzicht over de stad, wijnproeven in Constantia, de kleurrijke huisjes in Bo-Kaap bekijken, pinguïns spotten bij Boulders Beach, op de markt op Green Market Square souvenirs kopen enzovoorts.

Nog meer voordelen

Je kan ook gezellig shoppen aan het Victoria & Alfred Waterfront waar veel winkels zijn, er zijn vaak openlucht optredens en er zijn veel restaurants waar je onder andere verse vis kan eten. Als je geluk hebt, zie je in de haven zeehonden zwemmen. Vanuit hier vertrekt ook de boot naar Robbeneiland of je kan een romantische sunsetcruise maken. Tel hierbij het heerlijke klimaat, de prachtige zandstranden, en de vriendelijke bevolking en je hebt een geweldige trouwlocatie. En dat nog eens zonder jetlag, want het tijdverschil met Nederland/België is maar maximaal 1 uur.
Je vliegt naar Kaapstad in ca. 11 uur en de moderne luchthaven ligt op ca. 20 minuten rijden van de stad.

Trouwlocatie

Trouwlocaties in Kaapstad zijn er volop. Als trouwlocatie wordt vaak een strand  gekozen; lekker met de blote voeten in het zand, met op de achtergrond de oceaan en de zon die vrolijk straalt genieten van jullie trouwceremonie. Er zijn nog meer plekken waar je elkaar het ja-woord kan geven zoals in de tuin van jullie sfeervolle guesthouse of tijdens een romantische boottocht. Bijna alles is wel mogelijk.

Accommodatie

De accommodatie waar jullie verblijven gebruiken we vaak ook als officiële tekenlocatie van het trouwboek. Want dat moet voor de Zuid-Afrikaanse wet onder een dak gebeuren. En de accommodatie dient, bij toch onverhoopt minder goed weer, ook als back-up trouwlocatie. Dus ik besteed altijd veel zorg aan de keuze van jullie accommodatie.
Ik werk altijd samen met kleinschalige accommodaties. Dit kan een sfeervol guesthouse zijn met 5 kamers of een luxe villa dat maar 7 kamers heeft.

Kosten

Dit is mede afhankelijk van de accommodatie waar jullie willen verblijven, het aantal nachten, de periode en of er gasten met jullie mee komen. Ook zijn de kosten afhankelijk welke opties jullie erbij willen nemen zoals een fotograaf, videograaf, bruidsboeket, Sparkling Wine toost & taartje etc. Een zeer ruwe kostenindicatie, voor 2 personen, is te vinden onder de pagina “kosten”. Daar staan de kosten voor 3 overnachtingen inclusief ontbijt in een gemiddeld guesthouse en de bruiloft met papierwerk. Uiteraard maak ik graag een persoonlijke offerte aan de hand van jullie wensen.

Kaapse liefde

Heb jij ook altijd gedroomd van trouwen in het buitenland, op een mooi strand zonder veel gestress en verplichtingen? Neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden die Kaapstad jullie als bijzondere trouwlocatie te bieden heeft.

Trouwlocaties in Kaapstad: Sunset Beach bijvoorbeeld
Trouwlocaties in Kaapstad: Kaapstad zelf bijvoorbeeld
Trouwlocaties in Kaapstad: Hout Bay bijvoorbeeld
Trouwlocaties in Kaapstad: Sunset Beach2 bijvoorbeeld
Trouwlocaties in Kaapstad: Kaapstad zelf bijvoorbeeld
Trouwlocaties in Kaapstad: Hout Bay bijvoorbeeld
Trouwlocaties in Kaapstad: Sunset Beach 3 bijvoorbeeld
Trouwlocaties in Kaapstad: Houtbay bijvoorbeeld
© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×