Trouwvideo:

De bijzondere safaribruiloft van Antoinette en Rémon

Hierboven zien jullie geweldige video van de bruiloft van Antoinette en Rémon. Op 14 juni 2018 trouwde dit mooie stel ook in Zuid-Afrika.

Veel kijkplezier!

Voor de foto’s van deze bruiloft, zie blog #16.

Review

Wat Antoinette zelf zegt over hun bruiloft:

In 1 woord: Perfect! Van het begin tot het eind (en nu nog steeds) is de communicatie met Iris super verlopen. Er werd uitgebreid naar onze wensen geluisterd waarna Iris aan de slag is gegaan en alles tot in de kleinste details heeft uitgedacht en uitgewerkt. Dingen waar wij als bruidspaar niet bij stil hadden gestaan werden door Iris aangedragen waarna wij zelf de keuze hadden om hier wel of niet is mee te doen. Het is fijn als iemand meedenkt, je nieuwe ideeën geeft en vooral ook uit ervaring advies kan geven. Dit alles maakt dat het voor ons een ontzettend relaxte voorbereiding is geweest voor onze trouwdag. Werkelijk waar, aan alles is gedacht en er was niets wat Iris aan het toeval heeft overgelaten.
Het eindresultaat? Een oprecht perfect te noemen dag waarbij alles precies zo is gegaan als wij hadden gehoopt! Een duidelijke planning (niet te strak maar wel zo dat onze families wisten wat er van hen werd verwacht), geweldige partners (fotograaf, videograaf, visagisten, trouwambtenaar en het personeel van de lodge) en alle aandacht en liefde die Iris in onze dag heeft gestoken maken dat dit een onvergetelijke mooie dag is geweest.

Het klinkt cliché maar het is oprecht gemeend wanneer ik zeg dat ik het weer zo zou doen als we het over zouden doen! Alleen al voor Fundisa Weddings zou ik nog een keer willen trouwen 🙂
Of te wel, een aanrader!!

Bedankt Antoinette en Rémon

Bedankt dat ik jullie geweldige trouwvideo hier mag laten zien!

En bedankt dat ik ook jullie spectaculaire foto’s mag laten zien!

Maar ook bedankt voor jullie geweldige review!

Ik wens jullie het allerbeste toe en een geweldig mooi leven samen!

-XxX- Iris

trouwvideo
© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×