Brainstormsessie

Deze brainstormsessie is handig als jullie jullie eigen bruiloft willen regelen in Zuid-Afrika. Jullie willen graag jullie eigen bruiloft helemaal zelf te regelen, maar het moet natuurlijk ook leuk blijven. Jullie willen graag betrouwbare partners in Zuid-Afrika, goede communicatie en vooral ook een mooie en romantische ceremonie. Een Zuid-Afrikaanse trouwambtenaar die bij jullie past. Een fotograaf die geweldige foto’s maakt én op tijd is! De bruidstaart moet niet alleen mooi zijn, maar ook lekker. Maar waar vinden jullie die? Hoe weet je zeker dat je met de juiste personen in zee gaat?

En daarna? Wat als jullie wel die geweldige personen hebben, maar hoe maak je dan een perfecte planning van jullie dag? Hoe laat moet iedereen aanwezig zijn? Wat is de beste indeling van jullie perfecte trouwdag?

En nemen jullie gasten mee naar Zuid-Afrika? Wie nemen jullie mee? Wie betaald voor jullie gasten? Wat is gebruikelijk? Wat wordt er van jullie verwacht?

Wat bespreken we?

Dingen die we samen kunnen bespreken tijdens de brainstormsessie zijn o.a.:

Hoe moeten jullie dit aanpakken?

Hoeveel kost de bruiloft in Zuid-Afrika die jullie voor ogen hebben ongeveer?

Wie betaald voor jullie gasten?

Wat regelen jullie voor jullie gasten?

Waar moeten jullie op letten als jullie in Zuid-Afrika willen trouwen?

Wat is een goede en betrouwbare fotograaf die goed bij jullie past?

Welke trouwambtenaar is goed?

Welke maand past het beste bij jullie wensen?

Wat is de beste locatie voor jullie bruiloft op basis van jullie wensen?

We kunnen samen naar de perfecte dagindeling kijken o.b.v. jullie wensen.

Waar kunnen jullie een goede bakker vinden?

En wat is een goede bloemist?

Waar kunnen jullie decoratie huren?

En daarnaast geef ik allerlei tips die jullie kunnen gebruiken bij het regelen van jullie bijzondere bruiloft in Zuid-Afrika. Aan de hand van deze tips, ideeën en kennis kunnen jullie jullie droombruiloft zelf organiseren!

Kosten

Tijdens dit gesprek kan ik jullie hierin adviseren. Zo’n brainstormsessie kost € 299, inclusief btw, voor ongeveer 3 – 4 uur. Maar mocht het langer duren, dan is dat geen probleem. Hiervoor kom ik graag naar jullie huis (in Nederland), als jullie dat fijn vinden!

Wat als ik het antwoord niet weet?

Uiteraard is het mogelijk dat jullie een vraag stellen waar ik niet gelijk antwoord op kan geven. In dat geval ga ik het voor jullie uitzoeken en kom ik daar later op terug.

Alsnog een weddingplanner?

Als jullie daarna besluiten dat het toch wel heel makkelijk is om mij alsnog in te huren als weddingplanner, dan verreken ik deze € 299 met die kosten.

Papierwerk

Het papierwerk is heel erg lastig in Zuid-Afrika. Als jullie graag willen dat ik, naast deze brainstorm sessie, ook het papierwerk voor jullie regel, dan krijgen jullie dat pakket voor € 599 i.p.v. € 699, inclusief btw. De naam van mijn contactpersoon die het papierwerk voor mij regelt, is de enige informatie die niemand van mij krijgt. Dit is dus niet inbegrepen bij de brainstormsessie. Uiteraard is het mogelijk om het papierwerk via de Zuid-Afrikaanse Ambassade in Nederland te regelen, maar dat raad ik niet aan. Ook zijn er nog ambtenaren in Zuid-Afrika die aangeven het papierwerk voor jullie te kunnen regelen. Als jullie daar liever gebruik van maken, dan heb ik tijdens de brainstormsessie de juiste vragen voor jullie die jullie moeten stellen. Dan weten jullie snel of die ambtenaar in staat is het papierwerk op tijd te regelen. Indien dat niet zo is, dan kunnen jullie altijd mij nog inschakelen.

Indien jullie de bruiloft door mij laten regelen, inclusief accommodatie, dan regel ik het papierwerk voor jullie voor de kostprijs van € 550. Voor meer info over mijn prijzen als weddingplanner, klik hier. En voor meer info over een bruiloft met papierwerk, klik hier.

30 dagen WhatsApp advies

Als extra service is het ook mogelijk om na de brainstormsessie via WhatsApp in contact te blijven. Meestal zullen jullie in de beginfase van het regelen heel veel vragen hebben en waarschijnlijk in de laatste maand (of 2) weer. Onbeperkt vragen stellen kost per 30 dagen € 60. Jullie geven zelf aan wanneer jullie hier behoefte aan hebben, dus jullie bepalen zelf welke maand (of maanden) jullie hier behoefte aan hebben. Ik zal al jullie vragen dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Wel zo fijn als jullie ergens over twijfelen, niet uit komen of gewoon een second opinion willen.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)
×