Trouwen

Bruiloft Denise en Victor

25 mei 2019

Trouwen in Zuid-Afrika is vooral voor de meer avontuurlijke bruidsparen. Denise en Victor behoren zeker tot deze categorie. Wat hebben ze genoten van hun safaribruiloft. Hun familie vond het ook een geweldige ervaring!

Persoonlijk vond ik het ook extra leuk om deze bruiloft te organiseren, omdat Denise en Victor op dezelfde lodge trouwden als wij in 2007. Onze groep was ook te groot voor 1 lodge en een deel van de gasten moesten ook bij de lodge van de buren logeren. Mooie herinneringen kwamen terug bij ons!

Maar de kwaliteit van de foto’s is in 12 jaar wel flink verbeterd. WAUW, ik zou willen dat wij ook zulke trouwfoto’s hebben van onszelf!

Lieve Denise & Victor,

Ik wens jullie het allerbeste toe!

-XxX-Iris

Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in het buitenland
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika
Trouwen in Zuid-Afrika

Trouwen tijdens een safari

Willen jullie ook een bruiloft tijdens een verblijf in een luxe safari lodge, neem dan ook vrijblijvend contact met mij op.

Bruiloft in het buitenland

Bruiloft in Kaapstad, maar bruiloft in Zuid-Afika, weddingplanner voor het buitenland. Want  destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon, dus bruiloft in het buitenland.

Bruiloft in het buitenland, ten eerste trouwen in Zuid-Afrika. Weddingplanner voor het buitenland, bruiloft in het buitenland, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon, bruiloft in het buitenland.

Bruiloft op het strand

Destination wedding in Kaapstad, maar weddingplanner voor het buitenland. Want trouwen in het buitenland, destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika. Bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon, dus bruiloft in het buitenland.

Bruiloft in het buitenland, ten trouwen in Zuid-Afrika. Weddingplanner voor het buitenland, bruiloft in het buitenland, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon, bruiloft in het buitenland.

Safaribruiloft

Maar bruiloft in Zuid-Afrika, weddingplanner voor het buitenland. Want destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon, dus bruiloft in het buitenland.

Bruiloft in het buitenland, trouwen in Zuid-Afrika. Weddingplanner voor het buitenland, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon, bruiloft in het buitenland.

Trouwen in Zuid-Afrika

Maar trouwen in Zuid-Afrika, weddingplanner voor het buitenland. Want bruiloft in het buitenland, destination wedding, ook Zuid-Afrikaanse bruiloft. Dus weddingplanner, bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, omdat bruiloft op het strand. Omdat bruiloft in de zon, dus bruiloft in het buitenland.

Bruiloft in het buitenland, ten eerste bruiloft in Kaapstad, trouwen in Zuid-Afika. Weddingplanner voor het buitenland, trouwen in het buitenland, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon, bruiloft in het buitenland.

Trouwen in Afrika

Bruiloft in het buitenland, ten eerste trouwen in Kaapstad, trouwen in Zuid-Afrika. Weddingplanner voor het buitenland, trouwen in het buitenland, ten tweede destination wedding, Zuid-Afrikaanse bruiloft, weddingplanner. Bruiloft in Zuid-Afrika, bruiloft in Kaapstad, ten derde bruiloft op het strand, bruiloft in de zon, bruiloft in het buitenland.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)